دوشنبه ۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۵
۰ نفر

همشهری آنلاین: تارت انار می‌تواند دسر متفاوتی برای مهمانی‌ها باشد. سعی کرده‌ایم که دستور آماده‌سازی تارت انار را با ساده‌ترین راه ممکن آموزش بدهیم.

اشنایی با روش تهیه تارت انار
  • مواد لازم:

آرد يك پیمانه

کره ۱۰۰ گرم

شکر يك قاشق غذاخوری

تخم مرغ يك عدد

نمک يك چهارم قاشق چای‌خوری

ژله انار يك بسته

دانه انار نصف لیوان

تارت انار

 

  • طرزتهیه:

1- برای درست کردن تارت انار ابتدا آرد را با نمک الک می‌کنیم. سپس در ظرف دیگری کره را با يك قاشق غذاخوری شکر می‌زنیم و تخم مرغ را اضافه می‌کنیم .کرم لطیفی به دست می‌آید.

2- سپس مخلوط آرد را به آن اضافه می‌کنیم و ورز می‌دهیم . در یک کیسه فریزر به مدت ۲۰ دقیقه می‌گذاریم . در این فاصله فر را روی 180 درجه تنظیم می‌کنیم.

3- خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانت باز می‌کنیم و روی قالب می‌کشیم و به مدت ۱۵ دقیقه در فر می‌گذاریم . بعد دما را کم می‌کنیم تا 150 درجه و ۱۰ دقیقه دیگر می‌گذاریم تا طلایی شود.

4- برای درست کردن کرم پاتیسیر، 2 زرده تخم مرغ را با یک سوم لیوان شکر و نصف قاشق چای‌خوری وانیل خوب بزنید تا سفید شوند بعد 2 لیوان شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید. یک چهارم لیوان نشاسته را با یک قاشق آب سرد مخلوط و یکنواخت کنید و به مواد اضافه کنید.

5- حالا 2 قاشق آرد را داخل آن بریزید و روی شعله بگذارید و مدام هم بزنید و حتی لحظه‌ای از آن غافل نشوید تا کمی غلیط شود .بعد از روی شعله بردارید و بگذارید تا کاملا سرد شود. برای درست کردن ترکیب ژله و انار، باید ژله را طبق دستور ولی با نصف لیوان آب کمتر درست کنیم و در یخچال بگذاریم.

6- سپس وقتی کمی خودش را گرفت انار را به آن اضافه می‌کنیم و در فاصله يك ساعت دو سه بار هم می‌زنیم . کرم پاتیسیر را داخل تارت می‌ریزیم و بعد مخلوط انار و ژله را روی آن می‌ریزیم و در یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد. تارت انار آماده است.

کد خبر 319650

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha